nybjtp

nyheder

Indflydelsen af ​​Pe-materiale i emballagematerialer

Populariteten af ​​PE-råmaterialer i emballagepose råmaterialer!PE-råvarer er uundværlige i emballage.Hvis du ønsker at forsegle emballageposerne, skal der tilsættes PE til råvarerne.Det siger sig selv, at PE-råvarer er nøglen!Populariteten af ​​PE-råmaterialer i emballage:

1. Generel beskrivelse af PE råvareegenskaber:

Generelt er udseendet af PE-råmateriale emballagepose fuldstændig gennemsigtig, men det har en tåget følelse;den er blød at røre ved og har god duktilitet;lav temperaturmodstand og stærk vandmodstand, men sammenlignet med O2 er gasbarrierehastigheden lav;Eller løse, kan udskrive teknologi lysegrå, anbefales ikke til storskala mørk kaffe udskrivning emballage.

2. Fælles råvareklassificering af PE-emballageposer i ydre emballage:

PE produktionsproces, PE kan opdeles i tre kategorier: HDPE.HDPE har lav densitet, LDPE har lav densitet, lineær relativ tæthed er lav, og LLDPE er lav.Deres anvendelsesfokus i emballageposer er forskellige, og deres egenskaber er også forskellige.HDPE-råmateriale har høj relativ tæthed, også kendt som lavspændings højspændingspolyethylen, og har fremragende højtemperaturbestandighed, varmebestandighed, syre- og alkalibestandighed og andre egenskaber.gennemsigtigt lag.

LDPE-råmaterialet med relativt lav densitet kaldes også polyethylen, som er en blødere PE-råvare.Kakao kan bruges direkte som emballageposer, såsom transportposer til frisk frugt, kød og andre frysefødevareindustrier.Eller plastikposer, filmposer osv. til madindkøb.

LLDPE-råmaterialer med lav lineær densitet: ligner i udseende til LDPE, lav temperatur duktilitet, slagfasthed, modstandsdygtighed over for spændingsfeltrevner, træthedsbestandighed, denne egenskab er relativt god.Brug original LLDPE-is, is, frikadeller, dybfrosne dumplings og andre emballageposer, og brug varmegennemtrængningslaget af LLDPE-råmaterialer.

3. Forskellige måder at emballere poser med høj densitet af PE-råmaterialer og lav densitet af PE:

1. Hvis hånden er sart, kan den være blødere, og materialet med relativt lav densitet er blødere.

2. Når man ridser råvaren med en negl, er det ikke nemt at efterlade ridser.Det er HDPE-råmateriale, HDPE med høj relativ tæthed og LDPE med lav relativ tæthed.


Indlægstid: 29-jun-2022